Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

HP Latex

 

De op water gebaseerde HP Latex technologie is uniek in zijn segment. Door deze technologie kan op een veelzijdigheid aan toepassingen geprint worden, een hoge afbeeldingskwaliteit bij een hoge productiviteit bereikt worden en duurzamer en milieuvriendelijker gewerkt worden. Het portfolio van 8 HP Latex printers, zoals de HP Latex 365 en de HP Latex 315, voor kleine tot grote volumes, geeft ieder bedrijf mogelijkheden om gebruik te maken van de unieke HP Latex technologie. Hoe deze HP Latex technologie in zijn werk gaat en wat de voordelen hiervan zijn, leest u hier. 

Wilt u meer weten over HP Latex en hoe dit geïntegreerd kan worden in uw bedrijf? Wij van Nautasign helpen u graag! Neem contact met ons op via info@nautasign.com!


 

Daarom Nautasign!

 

HP Gold Partner Nautasign is zowel in 2014 als in 2015 uitgeroepen tot de meest succesvolle HP Latex dealer in de GWE regio (Benelux, Scandinavië, Alpenlanden en Baltische staten). Met een marktaandeel dat in Nederland ruim boven de 50% ligt en met een install base van ruim 300 HP Latex printers van klein tot groot mag Nautasign zich dé expert op het gebied van HP Latex noemen.

 

         
             
 Nautasign is HP Latex dealer vanaf de start eind 2008   ✓ Nautasign is de grootste en meest ervaren HP Latex dealer in de Benelux en de EMEA regio    Nautasign heeft in Nederland met een install base van ruim 300 printers een marktaandeel dat ruim boven de 50% ligt   ✓ Nautasign beschikt over 6 officieel door HP getrainde en door HP onderscheiden service engineers, behorende tot de top van HP Latex monteurs.

 

Lees hier waarom de firma Hecht Zebra uit Braine l'Alleud heeft gekozen voor Nautasign als partner voor de aanschaf van een HP Latex 3500 printer!


 

De unieke HP Latex technologie: Hoe gaat het in zijn werk?

 

 


 

Voordelen van HP Latex

 

Hedendaagse consumenten willen unieke, persoonlijke artikelen. Doordat de HP Latex technologie op veel materialen toegepast kan worden, kan uitstekend op ingespeeld worden op individuele behoeftes van deze consumenten. HP Latex inkten zijn namelijk uitermate geschikt voor alle gangbare printmedia zoals zelfklevende folie, canvas, papier, polyester- en bannermaterialen, en zelfs textiel.
   
De derde generatie HP Latex inkten hebben een krasbestendigheid wat te vergelijken is met hard-solvent op vinyl en banner. Gelamineerde afdrukken hebben een duurzaamheid tot 5 jaar bij buitengebruik, ongelamineerd tot 3 jaar.
   
De HP Latex optimizer zorgt voor een hoge afbeedingskwaliteit bij een hoge productiesnelheid doordat deze pigmenten snel vastlegt op het oppervlak van de afdruk. Hiermee kan nog beter ingespeeld worden op de toenemende snelheid in de markt.
   
De derde generatie HP Latex printheads zijn door de gebruiker te vervangen en zorgen voor een maximale afdrukresolutie van 1200 dpi. De HP thermische inkjettechnologie levert consistente resultaten met een breed kleurbereik en scherpe details. Herhaalbaar, zonder verrassingen, elke afdruk opnieuw.
   
Prints met een scherpe en consistente afbeeldingskwaliteit komen volledig droog uit de printer voor een directe levering, ook bij zeer hoge inktdichtheden. Er is geen wachttijd meer voordat u kunt lamineren, snijden of monteren. Dit geeft dus een enorme tijdsbesparing binnen uw productieproces.
   
Afdrukken geprint met HP Latex-inkten zijn geurloos en op waterbasis en de printer heeft geen speciale ventilatie nodig. HP Latex is zeer geschikt voor het produceren van prints voor binnenruimtes waar solvent- of UV-inkten niet geschikt zijn, zoals die in de gezondheidszorg.
   
Alle HP Latex printers en HP Latex inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven. Veeleisende klanten kunnen tegemoet gekomen worden met een uitstekende kwaliteit en met de meest uitgebreide garantie in de signmarkt.
   
HP Latex inkt voldoet aan verschillende hoge milieustandaarden: het is UL ECOLOGO en UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd en de afdrukken voldoen aan AgBB-criteria. Deze ENERGY STAR-gecertificeerde printer voldoet tevens aan strenge richtlijnen voor energieverbruik. Dit is belangrijk voor uw eigen gezonde werkomgeving, maar ook aan de eisen van steeds meer van uw klanten te voldoen.
   
De HP Latex Mobile app geeft u de mogelijkheid altijd de status van uw printer te monitoren, waar u ook bent. Tegenwoordig is het een noodzaak om allerlei bedrijfsaspecten op afstand in de gaten te houden. De HP Latex Mobile app is een belangrijke stap vooruit om printwerkzaamheden te laten aansluiten bij de hedendaagse manier van werken in bedrijven.
   
De HP WallArt Solution is de digitale printoplossing voor wanddecoratie. Dankzij deze nieuwe techniek profiteren bedrijven van het groeiende marktsegment van custom made woondecoraties. De HP WallArt Solution versimpelt het gehele proces van afbeeldingselectie en wandindeling tot afdrukken en installatie. De HP WallArt Suite simuleert elke unieke omgeving, waardoor een eenvoudige online ontwerpervaring wordt gerealiseerd. De klant maakt en visualiseert het ontwerp. Het is eenvoudig, snel en gratis.