Durst Rho P10 160

De meest veelzijdige en productieve, industriële flatbedprinter met bewezen P10 kwaliteit voor materialen tot een breedte van 1.600 mm

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Durst Rho P10 160 is een hybride instap UV-printer welke voorzien is van de nieuwste Durst Quadro Array 10 printhead technologie. Het resultaat is een printer met een extreem hoge productiviteit tot wel 100 m² per uur en dat in een resolutie van 1.000 dpi, geschikt voor een maximale materiaalbreedte van 1.600 mm. De Durst Rho P10 160 is een industriële printer die gebouwd is voor een betrouwbare 24/7 productie en beschikt over een uitstekende ROI mede door de zeer aantrekkelijke inktprijs.

 • Ongeëvenaarde printkwaliteit door de Durst Quadro Array 10 printhead technologie
 • Uitstekende ROI door lage inktprijs
 • Zeer hoge productiviteit met een printsnelheid tot 100 m² per uur bij een resolutie van 1.000 dpi
 • Uitermate geschikt voor 24/7 productie
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Durst Rho P10 160
Industrieel design

De printer heeft een compact en robuust industrieel design.

Hoge snelheden

Er kunnen bij een volledige materiaalbreedte printsnelheden tot 100 m² per uur worden bereikt.

Hoge pigmentdichtheid

Durst Rho inkten hebben een hoge pigmentdichtheid en zorgen daardoor voor een zeer goede inktdekking en zijn kostenefficiënt doordat er minder inkt verbruikt wordt. De Durst Variodrop technologie verhoogt de snelheid en printkwalitet, zorgt voor een groter kleurbereik en zorgt voor minder banding.

Durst Quadro Array 10 printkoppen

De Durst Quadro Array 10 printkoppen creeëren een prachtige printkwaliteit tot een resolutie van 1.000 dpi met een minimum van 10 pl.

Hybride printer

Met een maximale materiaaldikte van 40mm kan een grote verscheidenheid aan harde substraten geprint worden. Tevens is er de mogelijkheid tot roll-to roll printen.

Groot kleurbereik

De kleuren light magenta en light cyan zorgen voor een vloeiend kleurverloop en de optionele kleuren oranje en violet zorgen voor een ongekend kleurbereik zonder aan snelheid te verliezen.

Nauwkeurig en betrouwbaar materiaaltransport

Een geavanceerde magnetische lineaire aandrijving zorgt voor een nauwkeurig en betrouwbaar materiaaltransport. .

Kenniscentrum
Nieuwe opties Durst Rho P10 160

Durst heeft 2 nieuwe opties toegevoegd aan de zeer succesvolle Durst Rho P10 160 printer. Deze updates zijn zowel voor bestaande als nieuwe klanten gemaakt. Het gaat om een industriële af- en opwikkelunit en een nieuwe Fine Art Mode.

De Heavy Duty roll printing unit stelt de gebruiker in staat om zonder toezicht van operator zware en lange rollen te printen. Daarbij is het continue printen en de kwaliteit gewaarborgd. De rollen die geladen kunnen worden mogen max. 150 kg wegen en een diameter hebben van 35 cm.

De Fine Art Mode zorgt voor een betere beeldkwaliteit: in het bijzonder voor volvlak kleuren, kleur gradaties en kleurgamut bij een resolutie van 1200 dpi. Het is ideaal voor het printen van Backit en andere hoogwaardige applicaties.

Specificaties
 • snelheid
  Draft mode: 100 m² per uur
 • resolutie
  1.000 x 1.000 dpi; dropsize 10 pl
 • kleuren
  CMYKLcLmWhOrVi
 • maximale mediabreedte
  1.600 mm (lengte onbeperkt)
 • afmetingen
  3.900 x 1.050 (3.800 incl. tafel) x 1.960 mm
 • gewicht
  2.000 kg
Documentatie
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Je hebt geen items om te vergelijken.