Carwrap films unieke looks voor voertuigen

Carwrap films zijn geschikt om voertuigen of iedere andere denkbare toepassing geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een unieke look te geven. Deze zijn beschikbaar in matte, zijdeglanzende, glanzende en metallic kleuren en allerlei structuren, zoals carbon en geborstelde structuren. Carwrap laminaten kunnen een extra toevoeging zijn voor een carwrap en zijn beschikbaar in metallic, carbon en geborstelde structuren. Nautasign heeft carwrap films van de merken 3M, Oracal en GrafiWrap.

carwrap films


Printmedia voor carwraps voor een full colour carwrap

Nautasign heeft gegoten zelfklevende printmedia die uitermate geschikt zijn voor carwraps van de merken 3M, Orajet en GrafiPrint. De Orajet 3961(RA) en 3951HT zijn bovendien geschikt om caravans en campers te voorzien van een full colour carwrap.

printmedia voor carwraps


Anti-steenslagfolies voor de bescherming van voertuigen

Anti-steenslagfolies of paint protection films zorgen voor bescherming van een voertuig tegen schade. Anti-steenslagfolies zijn beschikbaar in twee types: PVC - voor vlakke en licht glooiende onderdelen van een voertuig - en thermoplastisch polyurethaan - voor zowel vlakke als gebogen onderdelen van een voertuig. 3M en Grafiyp hebben 'self healing' anti-steenslagfolies ontwikkeld, waarbij zelfs de kleinste krasjes verdwijnen na het verwarmen van de film. Nautasign heeft anti-steenslagfolies van de merken 3M, Oraguard en GrafiGuard.

anti-steenslagfolies


Tintfolies om koplampen een andere kleur te geven

De Oracal 8300 serie is geschikt voor het tinten van koplampen. Deze serie bestaat uit 32 verschillende kleuren om koplampen een andere uitstraling te geven.

tintfolies


Heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten!

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.