Carwrap & Automotive

Nautasign is totaalleverancier op het gebied van carwrap & automotive. Met de merken 3M, Oracal en GrafiWrap hebben wij de absolute top in het carwrapsegment in huis.

kies uw categorie

Carwrap unieke looks voor voertuigen

Carwrap materialen zijn geschikt om voertuigen of iedere andere denkbare toepassing geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een unieke look te geven. Carwrap folies zijn beschikbaar in matte, zijdeglanzende, glanzende en metallic kleuren en allerlei structuren, zoals carbon en geborstelde structuren. Carwrap laminaten kunnen een extra toevoeging zijn voor een carwrap en zijn beschikbaar in metallic, carbon en geborstelde structuren. Nautasign heeft carwrap materialen van de merken 3M, Oracal en GrafiWrap.

Bekijk deze materialen


Anti-steenslagfoliesvoor de bescherming van voertuigen

Anti-steenslagfolies of paint protection films zorgen voor bescherming van een voertuig tegen schade. Anti-steenslagfolies zijn beschikbaar in twee types: PVC - voor vlakke en licht glooiende onderdelen van een voertuig - en thermoplastisch polyurethaan - voor zowel vlakke als gebogen onderdelen van een voertuig. Nautasign heeft anti-steenslagfolies van de merken 3M, Oraguard en GrafiWrap.

Bekijk deze materialen

Carwrap accessoiresvoor het makkelijk uitvoeren van carwraps

Carwrap accessoires zijn nuttige tools bij het uitvoeren van een carwrap. Nautasign heeft rakels, föhns, handschoenen, primers en knifeless tapes van de merken 3M, Oracal en GrafiWrap.

Bekijk deze materialen

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.