Canon Colorado 1650

De roll-to-roll printer met UVgel-printtechnologie voor flexibele materialen die kan printen met een glanzende en matte finish

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Productinformatie

De Canon Colorado 1650 is een zeer snelle 4-kleuren roll-to-roll printer voor media tot een breedte van 1.625mm. Deze printer beschikt over de UVgel-printtechnologie die unieke eigenschappen met vrijwel alle voordelen van andere printttechnologieën combineert. Zo is de inkt milieuvriendelijk, direct droog, zeer nauwkeurig te positioneren en zijn er extreem hoge printsnelheden mogelijk. De UVgel 460 inkt en de Canon FLXfinish technologie zorgen ervoor dat er uitstekend geprint kan worden op flexibele materialen, in zowel een glanzende als een matte finish.

 • UVgel-printtechnologie is met 40 m² per uur sneller dan ooit, waardoor u knelpunten in de productie kunt omzeilen. De maximale snelheid ligt maar liefst op 159 m² per uur.
 • Met UVgel krijgt u een kwalitatief hoogwaardige print met consistente levendige kleuren.
 • De veelzijdigheid van UVgel betekent dat u moeiteloos POS, banners, behang en nog veel meer toepassingen in uw printassortiment kunt opnemen.
 • De Canon FLXfinish is een speciale curing techniek die mogelijk maakt om prints met een glanzende of matte finish te produceren.
 • Er kunnen twee rollen media geladen en automatisch gewisseld worden, ongeacht het type en de afmeting. Hierdoor kan er gemakkelijk van opdracht veranderd worden zonder tussenkomst van de operator.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Canon Colorado 1650
 
Unieke UVgel-printtechnologie

De unieke UVgel-printtechnologie van Canon verhoogt de productiviteit en snelheid en verbruikt minder inkt met behoud van een groot kleurenspectrum. Doordat de UVgel inkt stabiel op de media blijft liggen, is het mogelijk om meer inkt te printen met minder passes. Dit zorgt voor perfect reproduceerbare beelden op hoge snelheid.

 
UVgel 460 inkten

De UVgel 460 inkten zijn flexibel en bieden een goede stabiliteit wanneer materialen vervormd worden. Hierdoor zijn ze ideaal voor carwraps of andere toepassingen waarbij het materiaal vervormd moet worden.

 
FLXfinish

De FLXfinish technologie zorgt ervoor dat prints met een glanzende of een matte finish geproduceerd kunnen worden. De matte optie kan uitstekend ingezet worden voor indoortoepassingen, zelfs op poreuze materialen.

 
Printen op een grote verscheidenheid aan materialen

De Canon Colorado 1650 is ontworpen voor het breedste scala aan media, waaronder dunne, warmtegevoelige media, en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om meerdere opdrachten met één printer te verwerken.

Gemakkelijk laden en wisselen van media

Twee mediarollen en het automatisch wisselen en invoeren van media vereenvoudigen het productiebeheer. Dankzij het automatisch printen worden operator handelingen beperkt.

UV curing

Prints komen droog uit de printer door toedoen van UV LED lampen.

 
Inkt bijvullen tijdens het printen

Grote 1 liter inktkannen en een 2,5 liter inktreservoir laten operators toe om inkt bij te vullen tijdens het printen.

PAINT nozzle monitoring

Nozzles worden continu gemonitord door de Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology en worden gecorrigeerd wanneer nodig. Hierdoor kan met vertrouwen onbeheerd geprint worden.

Dubbelzijdig printen

Dubbelzijdige prints voor toepassingen die van beide kanten zichtbaar moeten zijn, kunnen gemakkelijk en zonder gedoe geproduceerd worden.

 
Roll winding module

De automatische roll winding module verhoogt het gebruiksgemak wanneer roll-to-roll geprint moet worden en reduceert fouten.

Printen aan de binnenzijde of aan de buitenzijde

Wanneer het nodig is, is het mogelijk om aan de binnenzijde van een materiaal te printen.

Technische specificaties
 • snelheid
  Gloss: Production mode: 57 m² p/u; Max Speed mode 159 m² p/u; Matt: Production mode: 31 m² p/u; High Speed mode 46 m² p/u
 • resolutie
  600 x 1.800 dpi
 • kleuren
  CMYK
 • maximale roldiameter
  220 mm
 • maximale mediadikte
  0,8 mm
 • afmetingen
  3.022 x 1.093 x 1.300 mm
Veel gestelde vragen
Wat is het verschil tussen de Canon Colorado 1630 en de Canon Colorado 1650?

De Canon Colorado 1630 is het basismodel Colorado printer. Deze is uit te breiden met FLXfinish voor matte inkt, dubbelzijdig of aan de binnenzijde printen of het laden van twee mediarollen.

Video's
Introductievideo
Introductievideo UVgel inkt
Introductievideo FLXfinish technologie
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.