Canon Colorado 1630

De aantrekkelijk geprijsde moduleerbare Canon Colorado roll-to-roll printer met UVgel-printtechnologie

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Productinformatie

De Canon Colorado 1630 is de aantrekkelijk geprijsde moduleerbare Canon Colorado roll-to-roll printer voor media tot een breedte van 1.625mm. Deze printer beschikt over de UVgel-printtechnologie die unieke eigenschappen met vrijwel alle voordelen van andere printttechnologieën combineert. Zo is de inkt milieuvriendelijk, direct droog, zeer nauwkeurig te positioneren en zijn er extreem hoge printsnelheden mogelijk. De UVgel 460 inkt zorgt ervoor dat er uitstekend geprint kan worden op flexibele materialen.

 • UVgel-printtechnologie is met 39 m² per uur sneller dan ooit, waardoor u knelpunten in de productie kunt omzeilen. De maximale snelheid ligt maar liefst op 111 m² per uur.
 • Met UVgel krijgt u een kwalitatief hoogwaardige print met consistente levendige kleuren.
 • De veelzijdigheid van UVgel betekent dat POS, banners, behang en nog veel meer toepassingen moeiteloos in het printassortiment opgenomen kunnen worden.
 • Dit basismodel is uit te breiden met FLXfinish, dubbelzijdig printen en het laden van twee rollen printmedia. Dit kan zonder tussenkomst van een monteur op afstand aangezet worden .
Kenmerken

Bekijk hier de kenmerken van de Canon Colorado 1630

 
Unieke UVgel-printtechnologie

De unieke UVgel-printtechnologie van Canon verhoogt de productiviteit en snelheid en verbruikt minder inkt met behoud van een groot kleurenspectrum. Doordat de UVgel inkt stabiel op de media blijft liggen, is het mogelijk om meer inkt te printen met minder passes. Dit zorgt voor perfect reproduceerbare beelden op hoge snelheid.

 
UVgel 460 inkten

De UVgel 460 inkten zijn flexibel en bieden een goede stabiliteit wanneer materialen vervormd worden. Hierdoor zijn ze ideaal voor carwraps of andere toepassingen waarbij het materiaal vervormd moet worden.

 
FLXfinish (Optioneel)

De FLXfinish technologie zorgt ervoor dat prints met een glanzende of een matte finish geproduceerd kunnen worden. De matte optie kan uitstekend ingezet worden voor indoortoepassingen, zelfs op poreuze materialen.

 
Printen op een grote verscheidenheid aan materialen

De Canon Colorado 1630 is ontworpen voor het breedste scala aan media, waaronder dunne, warmtegevoelige media, en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om meerdere opdrachten met één printer te verwerken.

Gemakkelijk laden en wisselen van media (Optioneel)

Twee mediarollen en het automatisch wisselen en invoeren van media vereenvoudigen het productiebeheer. Dankzij het automatisch printen worden operator handelingen beperkt.

UV curing

Prints komen droog uit de printer door toedoen van UV LED lampen.

PAINT nozzle monitoring

Nozzles worden continu gemonitord door de Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology en worden gecorrigeerd wanneer nodig. Hierdoor kan met vertrouwen onbeheerd geprint worden.

Dubbelzijdig printen (Optioneel)

Dubbelzijdige prints voor toepassingen die van beide kanten zichtbaar moeten zijn, kunnen gemakkelijk en zonder gedoe geproduceerd worden.

 
Roll winding module

De automatische roll winding module verhoogt het gebruiksgemak wanneer roll-to-roll geprint moet worden en reduceert fouten.

Printen aan de binnenzijde of aan de buitenzijde (Optioneel)

Wanneer het nodig is, is het mogelijk om aan de binnenzijde van een materiaal te printen.

Technische specificaties
 • snelheid
  Gloss: Production mode: 39 m² p/u; Max Speed mode 111 m² p/u; Matt: Production mode: 22 m² p/u; High Speed mode 36 m² p/u
 • resolutie
  600 x 1.800 dpi
 • kleuren
  CMYK
 • maximale roldiameter
  220 mm
 • maximale mediadikte
  0,8 mm
 • afmetingen
  3.020 x 1.095 x 1.300 mm
Veel gestelde vragen
Wat is het verschil tussen de Canon Colorado 1630 en de Canon Colorado 1650?

De Canon Colorado 1630 is het basismodel Colorado printer. Deze is uit te breiden met FLXfinish voor matte inkt, dubbelzijdig of aan de binnenzijde printen of het laden van twee mediarollen.

Video's
Introductievideo
Introductievideo UVgel inkt
Introductievideo FLXfinish technologie
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.