3M applicatietape SCPS-100 91mtr. x 1220mm

Artikelnummer:
2515882435
Medium tack - premium papier - 110-120 micron - meeste toepassingen
263,00
Voorraadproduct
Waarom Nautasign?
 • same day delivery
 • webshopkorting
 • gratis verzenden boven de €250,-
 • voor 17.00 besteld, voor 11.00 in huis
Productinformatie

De 3M SCPS-100 is een papieren applicatietape. Deze applicatietape heeft een gemiddelde kleefkracht en is daarom geschikt voor de meeste applicatietoepassingen. Het dikkere premium papier geeft een betere stabiliteit en maakt het appliceren van de snijfolie gemakkelijker. De 3M SCPS-100 kan gebruikt worden bij natte of droge applicatie van folies en kan gemakkelijk verwijderd worden zonder dat er lijmresten achterblijven.


Technische specificaties
 • materiaaltype
  applicatietapes papier
 • dikte (µ)
  120
 • houdbaarheid (jaar)
  1
Documentatie
Kenniscentrum
Applicatietape: de brug tussen folie en ondergrond

Applicatietapes, overdrachtsfolies of transfertapes zijn nodig bij het overzetten van gesneden folie op een ondergrond. Vaak zien signmakers door de vele types en verschillende merken door de bomen het bos niet meer en wordt er slechts één applicatietape gebruikt voor alle toepassingen. Hierdoor kan het probleem ontstaan dat een applicatietape te hard of juist te zacht kleeft op de folie en het moeilijk wordt om een folie fatsoenlijk aan te brengen.

Voor iedere toepassing is een geschikte applicatietape te vinden. In dit artikel leggen we de belangrijkste kenmerken van de verschillende applicatietapes uit en laten we zien hoe de juiste keuze gemaakt kan worden.

Papieren applicatietapes

 

Er zijn twee types applicatietape te onderscheiden: papieren

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.