3M

Veelzijdig. Efficiënt. Gemakkelijk

3M & Nautasignassortimentnieuwe producten

3M & Nautasign

De intensieve samenwerking tussen 3M en Nautasign is al gestart in 1986. 3M is de leverancier in onze industrie als het gaat om innovatie. Productontwikkeling die nieuwe toepassingen mogelijk maakt en de productie en applicatie vereenvoudigt. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een uitgebreid leveringsprogramma van met name producten in het hogere segment. Al deze producten hebben één ding gemeen, de zekerheid van de uitgebreide 3M garanties.

Ontdek het assortiment van 3M

Printmedia van 3M Zelfklevende printmaterialen

3M heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige zelfklevende printmedia en laminaten. Met de 3M Envision 480mC en de 3M Print Wrap Film IJ180mC series is er vooral veel keuze in het gegoten segment. Maar ook in andere segmenten is er altijd wel een geschikte 3M printfolie met bijbehorend laminaat te vinden.

bekijk 3M printmedia & laminaten


Snijfolies van 3M Snijfolies voor allerlei toepassingen

Naast gekleurde snijfolies heeft 3M een uitgebreid assortiment materialen voor veel verschillende toepassingen. Hierbij valt te denken aan lichtbeheersingsfolies, reflecterende folies en nog veel meer. Daarnaast heeft 3M een aantal applicatietapes voor het aanbrengen van alle denkbare folies.

bekijk 3M snijfolies & applicatietapes


Carwrap van 3M De ongekende mogelijkheden 3M's wrapfolies

Met de 3M Wrap Film serie 1080 en 3M Wrap Film serie 1380 heeft 3M de absolute top op het gebied van wrapfilms in huis. In combinatie met de 3M Wrap Overlaminate serie 8900 zijn er ontelbare designs mogelijk.

bekijk 3M carwrap & automotive


Interieur van 3M Decoratiematerialen voor wanden, ramen of meubels

Met 3M DI-NOC Films en 3M Fasara Films kunnen interieurruimtes omgetoverd worden tot een unieke ruimte. Met honderden designs is er voor iedere ruimte wel iets moois te bedenken.

bekijk 3M interieur & decoratie


Nieuwe producten van 3M

Bekijk het totale aanbod van 3M
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.